fredag 14 oktober 2011

The Convention - my five cents!

Ibland händer det mycket i gruppträningsvärlden, och vissa saker lockar mer än andra. The Convention är en sådan sak. En hel dag med massor av härlig inspiration på ELIXIA i Askim.

De fem klasser jag helst av allt skulle vilja gå på är:

Flowing Step - Omid Dadary
Atletisk muskelfys - Jari Ketola
Brand the floor - Omid Dadary
Step Play - Elaine Rydberg
Hot MOJO - Monika Björn

Efter att ha varit arbetslös i över ett år så får man skära ner på ganska mycket, till exempel roliga träningsevent, och därför skulle jag verkligen bli överlycklig om jag vann en fribiljett till the Convention som jag gått och kastat lystna blickar efter sedan jag först hörde talas om det, men inte kunnat motivera kostnaden. Dessutom skulle det vara perfekt att få åka på the Convention den 5 november eftersom jag veckan efter ÄNTLIGEN ska få operera mitt löparknä som jag har lidit av sedan januari - både som passsande avslutning innan jag blir stillasittande några veckor och som uppmuntran för att inte ha kunnat springa på 10 månader.

3 kommentarer:

Shaman Dalie sa...

Det verkar intressant! Inträffar dock samma dag som Finalloppet :(
Hoppas du får chansen att gå på det och ha kul innan din operation!

Aka sa...

Oj vad är det för Op? Brosk? Menisk? Via titthål? Lycka till! Jag kan tipsa om hur man duschar m plastfolie haha. Nämen allvarligt det är jobbigt m ingrepp men såååå skönt ändå när det är gjort och vi blir braa!!!
Håller tummaråtår att du kan gå på conventet. Det är på mitt hemmagym så vi kanske ses. Det är jag som har röda kryckor haha.

AKA sa...

Såhär duschar man med plastfolie:

http://akaontherun.blogg.se/2011/october/aka-likes-it-extra-large.html

;)